fbpx
Skip to main content

DF300AP

DF300 – prisbelönt beprövad teknik! Med en 4 liters V6 motor och marknadens största slagvolym är DF300AP som gjord för högprestandabåtar som RIB-charter och tävlingsfiskebåtar. DF300AP klarar hela spannet från smidig lågvarvskörning upp till topphastigheten. Den har många fördelar i sitt högteknologiska skal. Prestandaförstärkande egenskaper som dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med fyra ventiler per cylinder, Suzukis Variable Valve Timing (VVT) och multi point elektronisk bränsleinsprutning. Dessutom med Suzukis Lean Burn bränslesystem!

Suzukis flaggskepp, V6 fyrtaktsutombordarna, som belönats tre gånger av National Marine Manufacturers Association (NMMA) för innovativ teknik och design, sätter och omdefinierar normerna för hur utombordare bedöms. Dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med 24 ventiler och elektronisk bränsleinsprutning är genomgående för hela V6-sortimentet. Medan DF300AP har variabla ventiltider (VVT) för större moment i låg- och mellanvarv har DF225 fördelen av ett flerstegs induktionssystem för att uppnå maximal prestanda. Med hjälp av en 55-graders V-block-design har Suzukis ingenjörer lyckats lägga in all denna prisbelönta effekt och prestanda i en mycket kompakt konstruktion.

Suzuki selektiv rotation

DF300AP var världens första utombordare som hade ”Suzuki selective rotation”, en genialisk teknik som gör att samma motor kan köras i två lägen: normal rotation (medsols) och motrotation (motsols). För att skifta rotationsriktning krävs en speciell koppling till en internkrets samt installation av en propeller lämplig för önskad rotation. Mångsidigheten hos dessa utombordare ökar samtidigt som den eliminerar behovet av att köpa en anpassad motrotationsmodell. Detta gynnar både återförsäljare och ägare.

*Den speciella kopplingen och propellern måste köpas separat för att skifta rotationsriktning.

Suzuki Precision Control

DF300AP har Suzuki Precision Control, Suzukis datorbaserade drive-by wiresystem, som underlättar körning med en mjuk, exakt reglering och direkt, bestämd växling. Motorn är utrustad med Suzuki Keyless Start System som fungerar som ett integrerat stöldskydd – Suzuki Security System. En kodad nyckeldosa kommunicerar med en enhet i båten och möjliggör en nyckelfri start av motorn.

ÖNSKAR DU PRISUPPGIFTER ELLER KANSKE MER INFO?

Kontakta oss gärna här!


  BILDGALLERI


  Specifikationer
   Rek akterspegelshöjd mm X 635* / XX 762
   Startsystem Elektriskt
   Vikt i kg 274
   Motortyp DOHC, 24 vent
   Bränslesystem Multi Point Elektronisk Bränsleinsprutning
   Antal cylindrar V6, 55º
   Slagvolym cm³ 4028
   Borrning x slag mm 98 x 89
   Maxeffekt kW 220.7
   Rek. fullgasvarvtal rpm 5700-6300
   Manövrering Elektroniskt reglage
   Choke
   Oljevolym 8 liter
   Bränsletank
   Tändsystem Heltransistorerat
   Generator
   12V, 54A
   Upphängning Gummiupphängning
   Trimlägen Power trim och tilt
   Utväxling 2,08:1
   Växellägen F-N-R
   Avgasutsläpp Genom propeller
   Rek. propeller 17″-27,5″