fbpx
Skip to main content

Capelli

Modellprogram

DET BÄSTA SOM GÅR ATT FÅ VAD GÄLLER KVALITET, KOMFORT, SÄKERHET OCH DESIGN.

Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller till i staden Cremona som ligger cirka en timme från Milano i norra Italien.

Capellimodellprogram finns i glasfiberskrov och ribbåtar. SWE-serien med bland annat modellerna Capelli 570 och Capelli 650 finns i vår utställning för påseende! Mer info hittar du på www.capelli.se eller via ett mail till oss!

Suzuki har tillsammans med Capelli komponenterna för Easy Boating, inspireras till ett supveränt båtåkande här!

Capelli, är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller till i staden Cremona som ligger cirka en timme från Milano i norra Italien. Där produceras de bästa båtar som går att få vad gäller kvalitet, komfort, säkerthet och design.

Kvalitet = Säkerhet. Tack vare den forskning som Capelli har lagt ned på att studera egenskaperna hos materialen som används, kan de nu bygga extremt säkra båtar. Varje ny modell genomgår noggranna kontroller, både i produktionen och i särskilda tester, innan den lanseras på marknaden.

Läs mer…

Komfort & Design. Under åren har Capelli förfinat sitt tekniska kunnande, vilket i dag gör det möjligt att leverera eleganta båtar som ligger i spetsen för modern design. Rena, ädla linjer garanterar att en båt från Capelli aldrig blir omodern. Capelli är båtarna för dig som önskar njuta av lyxig komfort och gott om plats för umgänge utan att för den skull vilja avstå från praktiska stuvutrymmen och förstklassiga sjöegenskaper. 2017 lanserades SWE-edition på Rib-programmet med snygga färger och skarpa materialval!

RIB. Capellis RIB-båtar är av mycket god kvalitet och därför används uteslutande Neopren Hypalon duk från ”Orca” i pontonerna på alla modeller. Neopren Hypalon är ett väsentligt mer slitstarkt och motstånds-kraftigt material än till exempel PVC. Alla dynor har en speciell typ av skumgummi med luftbubblor som gör att vatten inte tränger in. Modellerna Capelli 625 och 750 xtreme används flitigt bland ribcharterbolag och körs i Roslagsloppets kändisklass sen flera år tillbaka!
Här kan du se  film om båtarna, in action!

 

capelli logga

Behöver du hjälp att hitta rätt båt?

Kontakta försäljare

Björn Zachau
08-540 850 90
bjorn@marinbutiken.com

Christoffer Ander
08-54o 850 90
christoffer@marinbutiken.com