fbpx
Skip to main content

OM OSS

Allt startade våren 2002

Med målet att skapa en båttillbehörs butik för alla som älskar att vara i skärgården. Inriktningen ligger på god kvalité och kompetent personal med kunden i fokus.

Ganska snart upptäckte vi att något av det viktigaste är att dela med sig av sin kunskap och att ständig fortbildning är ett krav för att möta kundens önskemål.

Initialt så blev det försäljning av båttillbehör men då efterfrågan var stor på nya motorer och båtar samt servicesarbeten anpassade vi oss utifrån det. Idag har verksamheten en balans mellan båttillbehör, båtförsäljning, motorer och servicearbeten med mycket kunnig och kompetent personal som gärna hjälper dig rätt!

Idag är Marinbutiken en väletablerad båtförsäljnings anläggning i centrala Åkersberga med en välfyllt SeaSea butik samt försäljning av Suzuki orginaldelar, högkvalitativa båtar från Askeladden, Capelli, Arronet, HR samt Suzumar och en auktoriserad fullservice verkstad för Suzuki motorer!

Läs om MB & GDPR

För Marinbutiken i Roslagen AB och dess verksamheter är det viktigt att våra kunders- och intresenters personuppgifter hanteras på ett tryggt sätt.

Då GDPR (General Data Protection Regulation) träder i kraft i Sverige den 25 maj 2018, vill vi uppmärksamma dig att vi  kan komma att spara personuppgifter som är vitala för vår verksamhet. Exempelvis i samband med ett båtköp, verkstadsarbete eller en beställning i vår butik eller internethandel.

Vi kan komma att använda den mailadress du lämnat ut till oss för att skicka ut information om tex. branschnyheter. produkterbjudanden, inbjudningar o. dylikt men även viktiga produktuppdateringar till dig. Men det är alltid möjlight att avregistrera dig från våra samanställda utskick med en enkel avregistering eller ett mail till oss info@marinbutiken.com

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till oss, företrädesvis via info@marinbutiken.com.