fbpx
Skip to main content

DF250AP

DF250 – prisbelönt beprövad teknik

Suzukis flaggskepp, V6 fyrtaktsutombordarna, som belönats tre gånger av National Marine Manufacturers Association (NMMA) för innovativ teknik och design, sätter och omdefinierar normerna för hur utombordare bedöms. Dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med 24 ventiler och elektronisk bränsleinsprutning är genomgående för hela V6-sortimentet. Med hjälp av en 55-graders V-block-design har Suzukis ingenjörer lyckats lägga in all denna prisbelönta effekt och prestanda i en mycket kompakt konstruktion.

Suzuki selektiv rotation

DF250AP var världens första utombordare som hade ”Suzuki selective rotation”, en genialisk teknik som gör att samma motor kan köras i två lägen: normal rotation (medsols) och motrotation (motsols). För att skifta rotationsriktning krävs en speciell koppling till en internkrets samt installation av en propeller lämplig för önskad rotation. Mångsidigheten hos dessa utombordare ökar samtidigt som den eliminerar behovet av att köpa en anpassad motrotationsmodell. Detta gynnar både återförsäljare och ägare.

*Den speciella kopplingen och propellern måste köpas separat för att skifta rotationsriktning.

Suzuki Precision Control

DF250AP har Suzuki Precision Control, Suzukis datorbaserade drive-by wiresystem, som underlättar körning med en mjuk, exakt reglering och direkt, bestämd växling.

DF250 är perfekt för dig som gillar långa båtturer med familjen eller fisketurer till havs. DF250 är pålitlig, bränslesnål och går dessutom otroligt tyst och säkert. Den har självjusterande kamaxelkedja, datorstyrda sensorer som övervakar motorns driftförhållanden, eff ektiv kylning och ett kraftigt växelhus. Motorn är utrustad med Suzuki Keyless Start System som fungerar som ett integrerat stöldskydd – Suzuki Security System. En kodad nyckeldosa kommunicerar med en enhet i båten och möjliggör en nyckelfri start av motorn.

ÖNSKAR DU PRISUPPGIFTER ELLER KANSKE MER INFO?

Kontakta oss gärna här!


  BILDGALLERI


  Specifikationer
   Rek akterspegelshöjd mm X 639*
   Startsystem Elektriskt
   Vikt i kg 274
   Motortyp DOHC, 24 vent
   Bränslesystem Multi Point Elektronisk Bränsleinsprutning
   Antal cylindrar V6, 55º
   Slagvolym cm³ 4028
   Borrning x slag mm 98 x 89
   Maxeffekt kW 184
   Rek. fullgasvarvtal rpm 5700-6300
   Manövrering Reglagebox
   Choke
   Oljevolym 8 liter
   Bränsletank
   Tändsystem Heltransistorerat
   Generator
   12V, 54A
   Upphängning Gummiupphängning
   Trimlägen Power trim och tilt
   Utväxling 2,08:1
   Växellägen F-N-R
   Avgasutsläpp Genom propeller
   Rek. propeller 17″-27,5″