fbpx
Skip to main content

DF175AP

Suzuki presenterar två nya prestandamotorer – Nya DF175AP och DF150AP

På båtmässan i Genoa visade Suzuki upp sina två nya högprestandamotorer som ett komplement till det befintliga sortimentet av ultimata fyrtaktsmotorer. Nya DF175AP och DF150AP med Suzukis avancerade motorteknik möjliggör enastående kraft och prestanda i kombination med låg bränsleförbrukning – allt från en kompakt och lätt motor.

Den 2.9-liter stora ”Big Block” fyrcylindrig radmotorn med dubbla överliggande kamaxlar levererar högt vridmoment på låga varv vilket bidrar till en imponerande acceleration. Tillsammans med ett modifierat insug som kyler insugsluften, en O2-sensor som säkerställer förbränningen och en knacksensor som övervakar motorns gång så är denna motor optimerad för prestanda och driftsäkerhet.

Nya DF175AP & DF150AP har balansaxel och framflyttat motorblock vilket bidrar till mindre vibrationer i båten. En luftintagsresonator minskar motorljudet drastiskt och förhöjer körupplevelsen. Motorerna har dessutom utrustats med ett selektivt roterbart växelhus som innebär att samma motor kan fungera som både högergående eller vänstergående vid ett dubbelmontage, Suzuki lean burn control för minskad bränsleförbrukning samt elektroniska reglage för precisa växlingar och maximal känsla vid gaspådrag.

De nya motorerna är utrustade med Suzuki Keyless Start System som fungerar som ett integrerat stöldskydd – Suzuki Security System. En kodad nyckeldosa kommunicerar med en enhet i båten och möjliggör en nyckelfri start av motorn.

Både DF175AP och DF150AP har fått en ny design med nya 3D-dekaler och den nya färgen Pearl Nebular Black som höjer premiumkänslan.

ÖNSKAR DU PRISUPPGIFTER ELLER KANSKE MER INFO?

Kontakta oss gärna här!


  BILDGALLERI


  Specifikationer
   Rek akterspegelshöjd mm L 508, X 635*
   Startsystem Elektriskt
   Vikt i kg L 236, X 241
   Motortyp DOHC, 16 vent
   Bränslesystem Multi Point Elektronisk Bränsleinsprutning
   Antal cylindrar 4
   Slagvolym cm³ 2867
   Borrning x slag mm 97 x 97
   Maxeffekt kW 129
   Rek. fullgasvarvtal rpm 5500-6100
   Manövrering Reglagebox
   Choke
   Oljevolym 8 liter
   Bränsletank
   Tändsystem Heltransistorerat
   Generator
   12V, 44A
   Upphängning Gummiupphängning
   Trimlägen Power trim och tilt
   Utväxling 2,50:1
   Växellägen F-N-R
  Drive-by-wire
   Avgasutsläpp Genom propeller
   Rek. propeller 17″-27,5″