Tempest BR65

Tempest BR65

Ett helt nytt båtkoncept med komfort och körglädje från bowriders kombinerat med ribbåtarnas snabbhet och fina sjöegenskaper.

Tempest BR 65 är konstruerad för vardaglig användning. Med sin kompakta storlek och sportiga egenskaper är den en lättmanövrerad båt perfekt för både fartfylld vattensport och lugna dagsutflykter. Däckets konstruktion påminner om en bowrider, men är utbyggt med två stora plattformar i aktern. Tack vare justerbara ryggstöd på akterbänk och förarplats (framåt eller bakåtvända), skapar man enkelt en social plats i sittbrunnen.

Standardutrustning Tempest BR65: Vindruta i glas och plexiglas, Badplattformar i akter, Flexiteek komplett, Soldäck i fören, Dynor: Panama Beige, Seastar hydraul­­styrning, Plattform i fören med knapar, Hamnkapell, Pre riggning Suzuki, Luftpump, Polerkit, Länspump, Stege, Bränsle­tank 220 l, Bord, Vindrutetorkare Styrbord, Dynor i akter, fören och cockpit, Vindrutetorkare babord.

BILDGALLERI


Teknisk data
Paketpriser
Rek. paketpris inkl. moms med:
Suzuki DF150-APX 694 900 kr
Suzuki DF175-APX 704 900 kr
Suzuki DF200-APX 714 900 kr

KGK Motor AB, Sollentuna, förbehåller sig rätten att utan föregående avisering ändra på utrustning, färger, priser, material och andra objekt för att passa lokala förhållanden. Varje modell kan upphöra utan avisering. Kontakta din återförsäljare om eventuella ändringar. Bilder på denna hemsida visar produkter med extrautrustning. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och felskrivningar.

Extrautrustning
Dusch 10 700 kr
Kylskåp 16l 17 900 kr
Plotter Simrad GO9 inkl montage 12 990 kr
Plotter Simrad NSS9 Evo3 inkl montage 22 990 kr
Solskydd i rostfritt 26 800kr
Trävagga 8 900 kr
Vattenskidbåge 11 900 kr
Vindrutetorkare babord 5 800 kr

Priser på tillbehör gäller i samband med beställning av respektive båt. Aktuella priser på tillbehör på förfrågan.


Behöver du hjälp att hitta rätt båt?Kontakta vår försäljare

Behöver du hjälp att
hitta rätt båt?
Kontakta vår försäljare

Björn Zachau
08-544 734 96

bjorn@marinbutiken.com

SEASEA
Båttillbehör och prylar till din båt och brygga.

KONTAKT

Marinbutiken i Roslagen AB
Sågvägen 16
SE-184 40 Åkersberga
Tel: +46 8 540 850 90
info@marinbutiken.com

I Österåker – Stockholms största skärgårdskommun!

ÖPPETIDER

Mån-Fre 9-18
Lör 10-14
Sön Stängt

Se karta & vägbeskrivning

I E-BUTIKEN HAR VI ALLTID ÖPPET!

Marinebutiken i Roslagens webshop fylls med aktuella motorreservdelar & båttillbehör för direktleverens till dig. Är det något du saknar? Har du frågor? Söker du information kring reservdelar eller annat, tveka inte att kontakta oss!

KONSUMENTKÖPREGLER & LAGAR

Vi är medlemmar av Sweboat, svensk båtindustris branschorganisation, och följer gällande konsumentköpregler och lagar, ring så berättar vi gärna mer eller besök www.sweboat.se för vidare info.

Läs om MB & GDPR här.


© Marinbutiken i Roslagen AB. All rights reserved.