BÅTUTHYRNING

Nu kan du hyra båt hos oss på Marinbutiken

Våra båtar ligger förtöjda i Åkersberga Kanal och går att hyra från en dag till en vecka, eller längre. Att hyra båt är ett utmärkt sätt att utforska båtlivet och testa olika typer av båtmodeller inför ett eventuellt båtköp?

Ring oss gärna så berättar vi mer – 08 540 850 90 eller mejla till info@marinbutiken.com

 • Hyrespriser

  Storleksklass: 2 Capelli 570
  Capelli 570 SWE är en 5,7 meters trygg och stabil ribbåt med Suzuki DF115hk, perfekt för bad soliga dagar!

  Storleksklass 2
  Dag:                            4190 kr
  Vecka (7 dagar):       11 900 kr

  Deposition
  En deposition om 5000 kr för storleksklass 2 erläggs i förskott alt. i samband med att nycklarna hämtas och återbetalas i sin helhet när båten återlämnas i oskadat skick. Vid ev. tveksamheter i samband med återlämnandet innehålls depositionen och kostnader för ev. skador dras av. Kvarstående belopp av deposition återbetalas inom 14 dagar från hyresperiodens avslut. Depositionen motsvarar självrisken på försäkringen.

  Försäkring
  Båtförsäkring ingår i hyrespriset, depositionen motsvarar försäkringens självrisk och erläggs oftast isamband med att nycklarna lämnas ut, alternativt i förskott.

  Bränsle
  Båten lämnas ut fulltankad och återlämnas fulltankad. Är båten inte fulltankad vid inlämning tillkommer en avgift på 20kr/liter.

  Hämtning och lämning
  Mån-Fredag hämtas båtarna tidigast kl 09.00 och lämnas senast kl 17.30.
  Lördagar hämtas båtarna tidigast 09:00 och lämnas senast 14:30
  Söndagar stängt

 • Förkunskaper
  Båtförarens skall äga tillräcklig erfarenhet och kompetens för att kunna framföra den förhyrda båten på ett betryggande sätt. Skulle det under uthyrningsperioden visa sig att båtföraren inte handhar båten på ett sjömannamässigt sätt eller att båten hanteras ovarsamt eller i övrigt vanvårdas har vi rätt att avbryta uthyrningen.

  Båtens skötsel och användning
  Du som hyr båten ansvarar för att väl vårda båten med tillhörande utrustning och bär ansvaret för båten under hela hyresperioden.

  Uthämtning & återlämning
  Nycklar och utrustning hämtas och lämnas åter hos oss på Marinbutiken under våra butiksöppettider. Isamband med detta går vi ner till båten och besiktigar ekipaget tillsammans och går igenom funktioner. Båten hämtas och lämnas åter i Åkers Kanal på dess utmärka kajplats.

  Åtgärder vid fel, skada eller förlust
  Ekipaget är försäkrat av oss och om det skulle uppstå något fel på båten eller utrustningen finns ett journummer till oss som omedelbart skall underrättas och det är viktigt att våra anvisningar om åtgärd följs.

  Avbeställning
  Avbeställer hyresmannen båten är eventuell bokningsavgift förverkad. Vi följer i övrigt roslagen.se´s avbokningsregler, läs mer under ”Särskilda villkor” och ”Övrigt” här.

capelli båt i skärgården
Capelli 570 SWE den optimala bad och solbåten för underbara stunder på sjön! Upptäck skärgården stabilt, tryggt och galet roligt.

Hyr båt hos oss!

Våra bokningar sker via Visit Roslagens bokningssystem.

SEASEA
Båttillbehör och prylar till din båt och brygga.

KONTAKT

Marinbutiken i Roslagen AB
Sågvägen 16
SE-184 40 Åkersberga
Tel: +46 8 540 850 90
info@marinbutiken.com

I Österåker – Stockholms största skärgårdskommun!

ÖPPETIDER

Mån-Fre 9-18
Lör 10-14
Sön Stängt

Se karta & vägbeskrivning

I E-BUTIKEN HAR VI ALLTID ÖPPET!

Marinebutiken i Roslagens webshop fylls med aktuella motorreservdelar & båttillbehör för direktleverens till dig. Är det något du saknar? Har du frågor? Söker du information kring reservdelar eller annat, tveka inte att kontakta oss!

KONSUMENTKÖPREGLER & LAGAR

Vi är medlemmar av Sweboat, svensk båtindustris branschorganisation, och följer gällande konsumentköpregler och lagar, ring så berättar vi gärna mer eller besök www.sweboat.se för vidare info.

Läs om MB & GDPR här.


© Marinbutiken i Roslagen AB. All rights reserved.